ΓΣ Καλλιθέα
ΓΣ Καλλιθέα
VS
AEK
AEK
Ελλάδα
Ελλάδα
Super League
Κυριακή
21:00
Ξεκινάει σε
-- : -- : -- : --
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
Grigoris Labrakis
Kallithea
H Σούπερ Αλλαγή ήρθε στο pamestoixima.gr για να είσαι στο παιχνίδι μέχρι τέλους!
Λήγει σε
Προσφορές* της Novibet τον Σεπτέμβριο!
Λήγει σε

ΓΣ Καλλιθέα - AEK Προγνωστικά | 22.09.2024

Ανάλυση του αγώνα ΓΣ Καλλιθέα vs AEK

Η Super League συνεχίζει να προσφέρει συναρπαστικούς αγώνες, και ο προσεχής αγώνας μεταξύ ΓΣ Καλλιθέα και AEK την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 στις 21:00 αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο Grigoris Labrakis, το οποίο θα φιλοξενήσει μια αναμέτρηση γεμάτη προσδοκίες, καθώς οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους για αυτή τη σεζόν. Η ΓΣ Καλλιθέα προσπαθεί να βρει τη φόρμα της και να αποδείξει την αξία της, ενώ η AEK δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και φιλοδοξεί να συνεχίσει να πηγαίνει από δύναμη σε δύναμη.

Αυτή η αναμέτρηση είναι κρίσιμη για την Καλλιθέα, η οποία βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με μόλις 3 βαθμούς και μία νίκη σε 5 αγώνες. Από την άλλη, η AEK βρίσκεται στην 3η θέση με 7 βαθμούς και 2 νίκες σε 5 αγώνες, έχοντας δείξει σπουδαία επιθετική και αμυντική συμπεριφορά. Η αναμέτρηση υπόσχεται ένταση και ανταγωνισμό, καθώς οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρας, ενώ η AEK θα επιδιώξει να εδραιώσει τη θέση της στην κορυφή.

Το δικό μας Super League προγνωστικό για τον αγώνα μεταξύ ΓΣ Καλλιθέα και AEK είναι η νίκη της AEK (2).

AI προγνωστικό για το παιχνίδι ΓΣ Καλλιθέα vs AEK

Σύμφωνα με την ανάλυση της AI, η πρόβλεψη δείχνει ότι η AEK είναι το φαβορί για την νίκη. Η AI προγνωστική ανάλυση αξιολογεί τη φόρμα, τις στατιστικές και τις τακτικές των ομάδων, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η AEK θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην επίθεση και την άμυνα, κάτι που εκμεταλλεύεται η AEK με την επιθετική της γραμμή.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα ΓΣ Καλλιθέα αυτή τη χρονική περίοδο;

Η ΓΣ Καλλιθέα, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Massimo Donati, δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό στη Super League. Με 3 βαθμούς και μόλις μια νίκη σε 5 αγώνες, η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα έχει σκοράρει μόλις 3 γκολ, ενώ έχει δεχθεί 4, γεγονός που δείχνει ότι η επιθετική της γραμμή χρειάζεται βελτίωση. Σημαντικές είναι οι ισοπαλίες που έχει καταγράψει, αλλά οι γηπεδούχοι θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο για να μετατρέψουν τις ευκαιρίες τους σε νίκες.

Η κατάσταση της ομάδας AEK

Η AEK, με προπονητή τον Matías Jesús Almeyda, δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Με 7 βαθμούς και 2 νίκες σε 5 αγώνες, η ομάδα έχει καταφέρει να διατηρήσει την αμυντική της σταθερότητα, δεχόμενη μόλις 1 γκολ. Η επιθετική γραμμή της AEK είναι εξαιρετική, με 7 γκολ σε 5 αγώνες, και οι παίκτες φαίνονται να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Η AEK θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της και να συνεχίσει την καλή πορεία της στη διοργάνωση.

Οι τελευταίοι μεταξύ τους αγώνες

Η σύγκριση των τελευταίων αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων δείχνει ότι η AEK έχει κυριαρχήσει. Σε 5 αγώνες, η AEK έχει κερδίσει και τους 5, με την τελευταία τους αναμέτρηση να λήγει 3-2 υπέρ της AEK. Η Καλλιθέα θα πρέπει να βρει τρόπους για να σπάσει αυτή την κακή παράδοση και να διεκδικήσει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην AEK.

Φόρμα στους προηγούμενους αγώνες

Η φόρμα της ΓΣ Καλλιθέα στους τελευταίους 5 αγώνες είναι 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Αντίθετα, η AEK προέρχεται από 4 νίκες και 1 ισοπαλία, γεγονός που δείχνει την καλή της κατάσταση. Η Καλλιθέα θα χρειαστεί να αναδείξει τη βελτίωσή της για να ανταγωνιστεί την AEK, η οποία δείχνει να είναι σε φόρμα.

Η πρόταση μας

Η πρόταση μας για τον αγώνα είναι η νίκη της AEK (2). Οι γηπεδούχοι θα βρουν πολλές δυσκολίες απέναντι στην επιθετική γραμμή της AEK και τη σταθερή της άμυνα. Επιπλέον, η AEK έχει δείξει ότι μπορεί να ανταγωνίζεται και να κερδίζει σε δύσκολες καταστάσεις.

Οι καλύτερες αποδόσεις και το προγνωστικό μας για τον αγώνα

Οι καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα δείχνουν ότι η νίκη της AEK (2) είναι πολύ πιθανή, με αποδόσεις 1.37 στο Bwin. Η ισοπαλία (X) έχει αποδόσεις 5.30 στο Stoiximan, ενώ η νίκη της Καλλιθέας (1) προσφέρεται με αποδόσεις 8.90 στο Novibet. Όσον αφορά το στοίχημα, η εμπειρία μας δείχνει ότι οι αποδόσεις για την AEK είναι ελκυστικές και αξίζουν την προσοχή.

Συμπέρασμα

Ο αγώνας αυτός μεταξύ ΓΣ Καλλιθέα και AEK είναι κρίσιμος για την πορεία των δύο ομάδων στη Super League. Ενώ η AEK φαίνεται να είναι το φαβορί, η Καλλιθέα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρας. Ωστόσο, η AEK έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να πάρει τη νίκη. Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις για τις επόμενες αναμετρήσεις στην Super League.

Τα προγνωστικά μας

Χάντικαπ 0:2
Διπλό
ΓΣ Καλλιθέα: σε 4 από τα τελευταία 4 παιχνίδια δεν με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά κέρδισε.
AEK: σε 5 από τα τελευταία 6 παιχνίδια δεν με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά έχασε.
Διπλή ευκαιρία
1X
ΓΣ Καλλιθέα: σε 3 από τα τελευταία 4 παιχνίδια κέρδισε ή έφερε ισοπαλία.
AEK: σε 2 από τα τελευταία 6 παιχνίδια έχασε ή έφερε ισοπαλία.
Συνολικά γκολ
Under 4,5
ΓΣ Καλλιθέα: σε 4 από τα τελευταία 4 παιχνίδια σκόραρε κάτω από 4,5 γκολ.
AEK: σε 6 από τα τελευταία 6 παιχνίδια σκόραρε κάτω από 4,5 γκολ.

Απόδοση

ΓΣ Καλλιθέα
ΓΣ Καλλιθέα
Τελευταίοι αγώνες

ΓΣ Καλλιθέα απόδοση των τελευταίων 3 εντός έδρας αγώνων

Νίκες
33%
Over 2.5
66%
AEK
AEK
Τελευταίοι αγώνες

AEK απόδοση των τελευταίων 7 εκτός έδρας αγώνων

Νίκες
28%
Over 2.5
71%

Τρέχουσα Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι Η ΓΚ-Υ ΓΚ-Κ ΔΤ
1
AEK
AEK
10 4 3 1 0 9 1 8
2
Ολυμπιακός
Ολυμπιακός Πειραιώς
10 4 3 1 0 7 1 6
3
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
10 4 3 1 0 7 3 4
4
ΟΦΗ
ΟΦΗ
7 4 2 1 1 7 7 0
5
Άρης
Άρης Θεσσαλονίκης
5 4 1 2 1 5 5 0
6
Ατρόμητος Αθηνών
Ατρόμητος Αθηνών
5 4 1 2 1 5 5 0
7
Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός
5 4 1 2 1 3 3 0
8
Λαμία
Λαμία
5 4 1 2 1 2 4 -2
9
Παναιτωλικός
Παναιτωλικός
4 4 1 1 2 3 3 0
10
Αστέρας Τρίπολης
Αστέρας Τρίπολης
4 4 1 1 2 3 4 -1
11
ΓΣ Καλλιθέα
ΓΣ Καλλιθέα
3 4 0 3 1 3 4 -1
12
Βόλος ΝΠΣ
Βόλος ΝΠΣ
3 4 1 0 3 2 7 -5
13
Λεβαδειακός
Λεβαδειακός
2 4 0 2 2 2 6 -4
14
Πανσερραϊκός
Πανσερραϊκός
1 4 0 1 3 4 9 -5
Θρύλος
  • Meisterrunde
  • Abstiegsrunde