Άρης
Άρης
VS
Ολυμπιακός
Ολυμπιακός
Ελλάδα
Ελλάδα
Super League
Αύριο
20:00
Ξεκινάει σε
-- : -- : -- : --
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
Kleanthis Vikelidis
Thessaloniki
H Σούπερ Αλλαγή ήρθε στο pamestoixima.gr για να είσαι στο παιχνίδι μέχρι τέλους!
Λήγει σε
Προσφορές* της Novibet τον Σεπτέμβριο!
Λήγει σε

Άρης Θεσσαλονίκης - Ολυμπιακός Πειραιώς Προγνωστικά | 21.09.2024

Ανάλυση του αγώνα Άρης vs Ολυμπιακός

Ο αγώνας Άρης και Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20:00 στο γήπεδο Kleanthis Vikelidis, αναμένεται να είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της Super League. Η 5η αγωνιστική προσφέρει μια σπουδαία ευκαιρία για τις δύο ομάδες να αποδείξουν την αξία τους. Ο Άρης, με 5 βαθμούς μέχρι στιγμής, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με 9 βαθμούς και 3 νίκες, κατατάσσοντας τον στην 1η θέση. Η αναμέτρηση αυτή είναι ιδιαιτέρως σημαντική και για τις δύο ομάδες, καθώς η νίκη θα αναδείξει τις φιλοδοξίες τους για την κορυφή της κατηγορίας.

Η ιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων δείχνει ότι ο Ολυμπιακός έχει την υπεροχή, ωστόσο, ο Άρης είναι πάντα ικανός να προκαλέσει εκπλήξεις, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται στην έδρα του. Στην τελευταία τους συνάντηση, οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 1-1, και οι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει το πάνω χέρι αυτή τη φορά.

Το δικό μας Super League προγνωστικό για τον αγώνα μεταξύ Άρης και Ολυμπιακός

Το προγνωστικό μας για αυτόν τον αγώνα είναι νίκη για τον Ολυμπιακό.

AI προγνωστικό για το παιχνίδι Άρης vs Ολυμπιακός

Η AI πρόβλεψη για τον αγώνα Άρης vs Ολυμπιακός προτείνει επίσης μια νίκη για τον Ολυμπιακό. Η ανάλυση των στατιστικών και της φόρμας των ομάδων υποδεικνύει ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη πιθανότητα να επικρατήσει, με την επιθετική του γραμμή να δείχνει εξαιρετική ικανότητα στο σκοράρισμα.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα Άρης αυτή τη χρονική περίοδο;

Ο Άρης, υπό την καθοδήγηση του προπονητή του, έχει δείξει σημάδια βελτίωσης, αλλά η ομάδα έχει δυσκολευτεί να μετατρέψει τις ευκαιρίες σε νίκες, ιδίως στην έδρα της. Με 1 νίκη και 2 ισοπαλίες, η ομάδα έχει συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς και χρειάζεται επειγόντως τις νίκες για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Στον τελευταίο αγώνα τους, η ομάδα γνώρισε ήττα με 2-3 από τον ΟΦΗ, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους φιλάθλους της. Η άμυνα του Άρη θα χρειαστεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτική απέναντι στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.

Η κατάσταση της ομάδας Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, υπό την καθοδήγηση του προπονητή του, είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Με 3 νίκες σε 3 αγώνες και συνολικό σκορ 7-1, η ομάδα επιδεικνύει ισχυρή επιθετική δύναμη και σταθερότητα στην άμυνά της. Ο τελευταίος τους αγώνας, όπου ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με τον Παναιτωλικό, δεν επηρεάζει την αυτοπεποίθηση της ομάδας, καθώς το προηγούμενο σερί νικών τους είναι εντυπωσιακό. Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι είναι έτοιμος να συνεχίσει την καλή του πορεία και να διεκδικήσει το τρίποντο στην έδρα του Άρη.

Οι τελευταίοι μεταξύ τους αγώνες

Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού, η στατιστική δείχνει 1 νίκη για τον Άρη, 1 ισοπαλία και 3 νίκες για τον Ολυμπιακό. Αυτή η ιστορία προϊδεάζει για την υπεροχή του Ολυμπιακού στις πρόσφατες αναμετρήσεις, ενώ η μοναδική νίκη του Άρη χρονολογείται πριν από αρκετό καιρό. Η ισοπαλία της τελευταίας συνάντησης δείχνει ότι ο Άρης μπορεί να είναι επικίνδυνος, αλλά η στατιστική υπεροχή του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρη.

Η φόρμα στους προηγούμενους αγώνες

- Άρης: 2 Νίκες, 2 Ισοπαλίες, 1 Ήττες
- Ολυμπιακός: 4 Νίκες, 1 Ισοπαλίες, 0 Ήττες

Η πρόταση μας

Η πρόταση μας είναι ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει τον Άρη στην επερχόμενη αναμέτρηση. Η στατιστική δείχνει ότι η ομάδα έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει την καλή της πορεία και να πάρει τους 3 βαθμούς.

Οι καλύτερες αποδόσεις και το προγνωστικό μας για τον αγώνα

Οι καλύτερες αποδόσεις για αυτόν τον αγώνα δείχνουν: Νίκη Ολυμπιακού με απόδοση 1.72 στο Novibet, Ισοπαλία με απόδοση 3.90 στο Novibet και Νίκη Άρη με απόδοση 5.00 στο PameStoixima. Η εμπειρία μας με τις στοιχηματικές εταιρείες δείχνει ότι οι αποδόσεις είναι ελκυστικές, και η νίκη του Ολυμπιακού φαίνεται να είναι μια ασφαλής επιλογή.

Επίλογος

Η αναμέτρηση Άρης vs Ολυμπιακός αναμένεται να είναι γεμάτη ένταση και ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός, ως φαβορί, θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του, ενώ ο Άρης θα επιδιώξει να προκαλέσει έκπληξη στην έδρα του. Η ομάδα του Άρη θα χρειαστεί να είναι σε εγρήγορση και να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαστεί. Στο στοίχημα, η στρατηγική μας θα συνεχίσει να αναλύει τις εξελίξεις και να προσφέρει προγνωστικά και τις επόμενες ημέρες, καθώς η Super League προσφέρει πολλές ευκαιρίες για στοιχηματισμό και διασκέδαση.

Τα προγνωστικά μας

Χάντικαπ 0:2
Διπλό
Άρης: σε 4 από τα τελευταία 4 παιχνίδια δεν με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά κέρδισε.
Ολυμπιακός: σε 6 από τα τελευταία 6 παιχνίδια δεν με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά έχασε.
Διπλή ευκαιρία
1X
Άρης: σε 3 από τα τελευταία 4 παιχνίδια κέρδισε ή έφερε ισοπαλία.
Ολυμπιακός: σε 2 από τα τελευταία 6 παιχνίδια έχασε ή έφερε ισοπαλία.
Συνολικά γκολ
Over 1,5
Άρης: σε 3 από τα τελευταία 4 παιχνίδια σκόραρε πάνω από 1,5 γκολ.
Ολυμπιακός: σε 5 από τα τελευταία 6 παιχνίδια σκόραρε πάνω από 1,5 γκολ.

Απόδοση

Άρης
Άρης
Τελευταίοι αγώνες

Άρης απόδοση των τελευταίων 1 εντός έδρας αγώνων

Νίκες
0%
Over 2.5
0%
Ολυμπιακός
Ολυμπιακός
Τελευταίοι αγώνες

Ολυμπιακός απόδοση των τελευταίων 9 εκτός έδρας αγώνων

Νίκες
55%
Over 2.5
55%

Τρέχουσα Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι Η ΓΚ-Υ ΓΚ-Κ ΔΤ
1
AEK
AEK
10 4 3 1 0 9 1 8
2
Ολυμπιακός
Ολυμπιακός Πειραιώς
10 4 3 1 0 7 1 6
3
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
10 4 3 1 0 7 3 4
4
ΟΦΗ
ΟΦΗ
7 4 2 1 1 7 7 0
5
Άρης
Άρης Θεσσαλονίκης
5 4 1 2 1 5 5 0
6
Ατρόμητος Αθηνών
Ατρόμητος Αθηνών
5 4 1 2 1 5 5 0
7
Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός
5 4 1 2 1 3 3 0
8
Λαμία
Λαμία
5 4 1 2 1 2 4 -2
9
Παναιτωλικός
Παναιτωλικός
4 4 1 1 2 3 3 0
10
Αστέρας Τρίπολης
Αστέρας Τρίπολης
4 4 1 1 2 3 4 -1
11
ΓΣ Καλλιθέα
ΓΣ Καλλιθέα
3 4 0 3 1 3 4 -1
12
Βόλος ΝΠΣ
Βόλος ΝΠΣ
3 4 1 0 3 2 7 -5
13
Λεβαδειακός
Λεβαδειακός
2 4 0 2 2 2 6 -4
14
Πανσερραϊκός
Πανσερραϊκός
1 4 0 1 3 4 9 -5
Θρύλος
  • Meisterrunde
  • Abstiegsrunde