Παναιτωλικός
Παναιτωλικός
VS
Αστέρας Τρίπολης
Αστέρας Τρίπολης
Ελλάδα
Ελλάδα
Super League
Σάββατο
20:30
Ξεκινάει σε
-- : -- : -- : --
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
Panetolikos Stadium
Agrinio
H Σούπερ Αλλαγή ήρθε στο pamestoixima.gr για να είσαι στο παιχνίδι μέχρι τέλους!
Λήγει σε
Προσφορές* της Novibet τον Σεπτέμβριο!
Λήγει σε

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης Προγνωστικά | 21.09.2024

Ανάλυση του αγώνα Παναιτωλικός vs Αστέρας Τρίπολης

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20:30, ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στο Panetolikos Stadium για την 5η αγωνιστική της Super League. Ο αγώνας αυτός αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τη φόρμα τους και να ανέβουν στη βαθμολογία. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 10η θέση με 3 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης είναι 9ος με 4 βαθμούς. Η αναμέτρηση αυτή θα μπορούσε να κρίνει την ψυχολογία και την κατεύθυνση που θα πάρουν οι ομάδες για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Παναιτωλικός, με 1 νίκη, 0 ισοπαλίες και 2 ήττες, έχει δείξει ότι μπορεί να είναι επικίνδυνος όταν παίζει στην έδρα του, αν και η στατιστική του δείχνει μια νίκη και μια ήττα εντός. Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, με τη μοναδική του νίκη να έχει έρθει εκτός έδρας. Οι τελευταίες επιδόσεις των ομάδων και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις προσθέτουν επιπλέον ένταση στον αγώνα, και οι φίλαθλοι αναμένουν μια σφιχτή μάχη.

Το δικό μας Super League προγνωστικό για τον αγώνα μεταξύ Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης είναι νίκη για τον Παναιτωλικό.

AI προγνωστικό για το παιχνίδι Παναιτωλικός vs Αστέρας Τρίπολης

Η AI πρόβλεψη για τον αγώνα αυτόν δείχνει επίσης μια ελαφριά υπεροχή για τον Παναιτωλικό, βασισμένη στη στατιστική των τελευταίων αγώνων και την προϊστορία των δύο ομάδων. Οι πιθανότητες νίκης για τον Παναιτωλικό εκτιμώνται γύρω στο 45%, ενώ για τον Αστέρα Τρίπολης στο 30%, με 25% πιθανότητα για ισοπαλία. Η παραδοχή αυτή προέρχεται από την ανάλυση των δεδομένων της τρέχουσας μορφής των ομάδων και των στατιστικών τους.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα Παναιτωλικός αυτή τη χρονική περίοδο;

Ο Παναιτωλικός, υπό την καθοδήγηση του προπονητή του, έχει δείξει σημάδια βελτίωσης, παρά τις δύο ήττες που έχει υποστεί. Η ομάδα έχει καταφέρει να σκοράρει 3 γκολ και να δεχθεί 3, δείχνοντας ότι μπορεί να είναι επικίνδυνη στην επίθεση. Η νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην προηγούμενη αναμέτρηση (2-0) τους δίνει ψυχολογικό πλεονέκτημα. Στην έδρα τους, η ομάδα θα επιδιώξει να αξιοποιήσει την υποστήριξη των φιλάθλων της για να αποκτήσει τους πολύτιμους βαθμούς που χρειάζεται.

Η κατάσταση της ομάδας Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης, υπό την καθοδήγηση του Milan Rastavac, βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο. Παρόλο που έχει 4 πόντους στη βαθμολογία, η ομάδα έχει υποστεί 3 ήττες στους τελευταίους της αγώνες, με την πιο πρόσφατη να είναι μια ήττα εντός έδρας από τον Ατρόμητο Αθηνών (1-2). Με 4 γκολ παθητικό και 3 ενεργητικά, η ομάδα δείχνει ότι χρειάζεται περισσότερη σταθερότητα για να μπορέσει να διεκδικήσει καλύτερες θέσεις στη βαθμολογία. Οι παίκτες του Αστέρα θα πρέπει να βρουν τη φόρμα τους και να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταγωνιστούν ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, όπως είναι η έδρα του Παναιτωλικού.

Οι τελευταίοι μεταξύ τους αγώνες

Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις μεταξύ Παναιτωλικού και Αστέρα Τρίπολης, η κατάσταση είναι σχετικά ισορροπημένη. Ο Παναιτωλικός έχει κερδίσει μόνο μία φορά, με 2 ισοπαλίες και 2 νίκες για τον Αστέρα. Ωστόσο, η πιο πρόσφατη αναμέτρηση, με νίκη 2-0 για τον Παναιτωλικό, μπορεί να επηρεάσει τη ψυχολογία των παικτών ενόψει του αγώνα αυτού. Αυτή η στατιστική προσθέτει επιπλέον ενδιαφέρον και ένταση στην αναμέτρηση, καθώς οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν ή να ανατρέψουν την ιστορία.

Η φόρμα στους προηγούμενους αγώνες

Η φόρμα του Παναιτωλικού στους τελευταίους 5 αγώνες είναι 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Αντίθετα, ο Αστέρας Τρίπολης έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Αυτή η διαφορά στη φόρμα μπορεί να έχει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, καθώς ο Παναιτωλικός φαίνεται να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κίνητρο.

Η πρόταση μας

Η πρόβλεψη μας είναι νίκη για τον Παναιτωλικό, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν την υποστήριξη του κοινού τους και την πρόσφατη ιστορία που τους ευνοεί. Επίσης, προτείνουμε ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν, δεδομένου ότι και οι δύο έχουν αποδείξει ότι μπορούν να επιτεθούν αλλά και ότι έχουν αδυναμίες στην άμυνα.

Οι καλύτερες αποδόσεις και το προγνωστικό μας για τον αγώνα

Οι καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα είναι: Συμβουλή 1 στο Stoiximan με odd 2.55, Συμβουλή X στο PameStoixima με odd 3.25, και Συμβουλή 2 στο PameStoixima με odd 3.30. Η εμπειρία μας με τις στοιχηματικές εταιρείες δείχνει ότι οι αποδόσεις αυτές είναι αρκετά ελκυστικές, ειδικά για όσους πιστεύουν στη νίκη του Παναιτωλικού.

Επίλογος

Συνοψίζοντας, ο αγώνας μεταξύ Παναιτωλικού και Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να είναι σφιχτός και γεμάτος εντάσεις. Η κατάσταση των ομάδων και οι τελευταίες τους επιδόσεις ενδέχεται να επηρεάσουν την έκβαση του ματς. Ο Παναιτωλικός φαίνεται να είναι το φαβορί, αλλά η δυναμική του Αστέρα Τρίπολης δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Αναμένουμε έναν ενδιαφέροντα αγώνα και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε προγνωστικά στοιχήματος τις επόμενες ημέρες.

Τα προγνωστικά μας

Συνολικά γκολ
Under 1,5
Παναιτωλικός: σε 2 από τα τελευταία 4 παιχνίδια σκόραρε κάτω από 1,5 γκολ.
Αστέρας Τρίπολης: σε 3 από τα τελευταία 6 παιχνίδια σκόραρε κάτω από 1,5 γκολ.
Συνολικά γκολ
Under 2,5
Παναιτωλικός: σε 3 από τα τελευταία 4 παιχνίδια σκόραρε κάτω από 2,5 γκολ.
Αστέρας Τρίπολης: σε 4 από τα τελευταία 6 παιχνίδια σκόραρε κάτω από 2,5 γκολ.
Συνολικά γκολ
Under 3,5
Παναιτωλικός: σε 4 από τα τελευταία 4 παιχνίδια σκόραρε κάτω από 3,5 γκολ.
Αστέρας Τρίπολης: σε 5 από τα τελευταία 6 παιχνίδια σκόραρε κάτω από 3,5 γκολ.

Απόδοση

Παναιτωλικός
Παναιτωλικός
Τελευταίοι αγώνες

Παναιτωλικός απόδοση των τελευταίων 4 εντός έδρας αγώνων

Νίκες
50%
Over 2.5
25%
Αστέρας Τρίπολης
Αστέρας Τρίπολης
Τελευταίοι αγώνες

Αστέρας Τρίπολης απόδοση των τελευταίων 6 εκτός έδρας αγώνων

Νίκες
50%
Over 2.5
16%

Τρέχουσα Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι Η ΓΚ-Υ ΓΚ-Κ ΔΤ
1
AEK
AEK
10 4 3 1 0 9 1 8
2
Ολυμπιακός
Ολυμπιακός Πειραιώς
10 4 3 1 0 7 1 6
3
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
10 4 3 1 0 7 3 4
4
ΟΦΗ
ΟΦΗ
7 4 2 1 1 7 7 0
5
Άρης
Άρης Θεσσαλονίκης
5 4 1 2 1 5 5 0
6
Ατρόμητος Αθηνών
Ατρόμητος Αθηνών
5 4 1 2 1 5 5 0
7
Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός
5 4 1 2 1 3 3 0
8
Λαμία
Λαμία
5 4 1 2 1 2 4 -2
9
Παναιτωλικός
Παναιτωλικός
4 4 1 1 2 3 3 0
10
Αστέρας Τρίπολης
Αστέρας Τρίπολης
4 4 1 1 2 3 4 -1
11
ΓΣ Καλλιθέα
ΓΣ Καλλιθέα
3 4 0 3 1 3 4 -1
12
Βόλος ΝΠΣ
Βόλος ΝΠΣ
3 4 1 0 3 2 7 -5
13
Λεβαδειακός
Λεβαδειακός
2 4 0 2 2 2 6 -4
14
Πανσερραϊκός
Πανσερραϊκός
1 4 0 1 3 4 9 -5
Θρύλος
  • Meisterrunde
  • Abstiegsrunde