Ατρόμητος Αθηνών
Ατρόμητος Αθηνών
VS
Λαμία
Λαμία
Ελλάδα
Ελλάδα
Super League
Κυριακή
20:30
Ξεκινάει σε
-- : -- : -- : --
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
Peristeri
Athen
H Σούπερ Αλλαγή ήρθε στο pamestoixima.gr για να είσαι στο παιχνίδι μέχρι τέλους!
Λήγει σε
Προσφορές* της Novibet τον Σεπτέμβριο!
Λήγει σε

Ατρόμητος Αθηνών - Λαμία Προγνωστικά | 22.09.2024

Ανάλυση του αγώνα Ατρόμητος Αθηνών vs Λαμία

Η Super League συνεχίζεται με έναν ενδιαφέροντα αγώνα μεταξύ του Ατρόμητου Αθηνών και της Λαμίας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20:30, στο γήπεδο του Περιστερίου. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, με στόχο να αποκτήσουν πολύτιμους βαθμούς που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία.

Ο Ατρόμητος Αθηνών έρχεται από μια νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 2-1, ενώ η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον ΓΣ Καλλιθέα. Στην τρέχουσα κατάσταση, οι γηπεδούχοι έχουν συγκεντρώσει 5 βαθμούς με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ η Λαμία βρίσκεται στην 6η θέση με επίσης 5 βαθμούς, 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Αυτή η αναμέτρηση αναμένεται να είναι κρίσιμη για την πορεία και των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, καθώς η επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος θα τους δώσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τους επόμενους αγώνες.

Το δικό μας Super League προγνωστικό για τον αγώνα μεταξύ Ατρόμητος Αθηνών και Λαμία είναι η νίκη της γηπεδούχου ομάδας.

AI προγνωστικό για τον αγώνα Ατρόμητος Αθηνών vs Λαμία

Με βάση τα στατιστικά και την πρόσφατη φόρμα των δύο ομάδων, η AI πρόβλεψη προτείνει ότι ο Ατρόμητος Αθηνών έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον αγώνα. Η ανάλυση των δεδομένων δείχνει ότι οι γηπεδούχοι έχουν την έδρα με το μέρος τους και μπορούν να εκμεταλλευτούν την πίεση που θα ασκήσουν οι φιλοξενούμενοι.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα Ατρόμητος Αθηνών αυτή τη χρονική περίοδο;

Ο Ατρόμητος Αθηνών, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Pablo Gabriel García Pérez, προσπαθεί να βρει τη φόρμα του και να ανεβάσει την απόδοσή του εντός έδρας. Παρά την μέτρια πορεία του μέχρι στιγμής, οι γηπεδούχοι έχουν δείξει ότι μπορούν να παλέψουν και να αποδώσουν καλά στα δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα έχει σημειώσει 5 γκολ και έχει δεχθεί 5, κάτι που δείχνει ότι η άμυνα χρειάζεται βελτίωση, ενώ η επίθεση είναι σε θέση να κάνει τη δουλειά της.

Η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να δώσει ώθηση στην ψυχολογία των παικτών και να τους δώσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσουν τη Λαμία.

Η κατάσταση της ομάδας Λαμία

Η Λαμία, με προπονητή τον Marinos Satsias, έχει επίσης μια μέτρια πορεία μέχρι στιγμής στη Super League. Με 5 βαθμούς και 2 γκολ στα 4 πρώτα παιχνίδια, οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται επειγόντως μια νίκη για να ανακτήσουν τη χαμένη τους δυναμική. Η ομάδα έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία, αλλά η ανασταλτική της λειτουργία πρέπει να βελτιωθεί, καθώς έχει δεχθεί 4 γκολ μέχρι στιγμής.

Η ισοπαλία με τον ΓΣ Καλλιθέα δεν ενίσχυσε την εμπιστοσύνη της ομάδας, και η επίσκεψη στο Περιστέρι θα είναι μια δύσκολη αποστολή. Η Λαμία θα πρέπει να προσπαθήσει να εξασφαλίσει τουλάχιστον έναν βαθμό, αλλά αυτό θα απαιτήσει σφιχτή άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Οι τελευταίοι μεταξύ τους αγώνες

Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, οι στατιστικές δείχνουν 1 νίκη για τον Ατρόμητο Αθηνών, 3 ισοπαλίες και 1 νίκη για τη Λαμία. Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση έληξε με 3-1 υπέρ του Ατρόμητου, κάτι που θα δημιουργήσει επιπλέον πίεση στη Λαμία να αποδείξει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τους γηπεδούχους.

Φόρμα στους προηγούμενους αγώνες

Η φόρμα των τελευταίων 5 αγώνων για την Ατρόμητο Αθηνών είναι 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ η Λαμία έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι και οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τη σταθερότητά τους και η αναμέτρηση αυτή μπορεί να είναι καθοριστική για την επόμενη πορεία τους.

Η πρόταση μας

Η πρόταση μας είναι η νίκη του Ατρόμητου Αθηνών, με τις καλύτερες αποδόσεις να είναι 1.68 για τη νίκη των γηπεδούχων, 3.90 για την ισοπαλία και 5.30 για τη νίκη της Λαμίας. Είναι φανερό ότι οι γηπεδούχοι έχουν την παράδοση και την ψυχολογία με το μέρος τους. Επίσης, η δεύτερη πρόβλεψη μας είναι ότι και οι δύο ομάδες δεν θα σκοράρουν, κάτι που μπορεί να φανεί εφικτό με βάση την πρόσφατη φόρμα τους.

Συμπέρασμα

Δεδομένης της φόρμας και των στατιστικών, ο Ατρόμητος Αθηνών φαίνεται να είναι το φαβορί για αυτόν τον αγώνα. Η έδρα του Περιστερίου και η πρόσφατη νίκη του θα μπορούσαν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού. Η Λαμία, από την άλλη, θα προσπαθήσει να αντισταθεί, αλλά η πίεση από την γηπεδούχο ομάδα αναμένεται να είναι μεγάλη. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε προγνωστικά στοιχήματος και τις επόμενες μέρες, καλύπτοντας τις σημαντικές αναμετρήσεις της Super League.

Τα προγνωστικά μας

Διπλή ευκαιρία
X2
Ατρόμητος Αθηνών: σε 3 από τα τελευταία 4 παιχνίδια έχασε ή έφερε ισοπαλία.
Λαμία: σε 3 από τα τελευταία 6 παιχνίδια κέρδισε ή έφερε ισοπαλία.
Συνολικά γκολ
Under 3,5
Ατρόμητος Αθηνών: σε 4 από τα τελευταία 4 παιχνίδια σκόραρε κάτω από 3,5 γκολ.
Λαμία: σε 4 από τα τελευταία 6 παιχνίδια σκόραρε κάτω από 3,5 γκολ.
Συνολικά γκολ
Over 1,5
Ατρόμητος Αθηνών: σε 4 από τα τελευταία 4 παιχνίδια σκόραρε πάνω από 1,5 γκολ.
Λαμία: σε 4 από τα τελευταία 6 παιχνίδια σκόραρε πάνω από 1,5 γκολ.

Απόδοση

Ατρόμητος Αθηνών
Ατρόμητος Αθηνών
Τελευταίοι αγώνες

Ατρόμητος Αθηνών απόδοση των τελευταίων 4 εντός έδρας αγώνων

Νίκες
0%
Over 2.5
50%
Λαμία
Λαμία
Τελευταίοι αγώνες

Λαμία απόδοση των τελευταίων 6 εκτός έδρας αγώνων

Νίκες
16%
Over 2.5
66%

Τρέχουσα Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι Η ΓΚ-Υ ΓΚ-Κ ΔΤ
1
AEK
AEK
10 4 3 1 0 9 1 8
2
Ολυμπιακός
Ολυμπιακός Πειραιώς
10 4 3 1 0 7 1 6
3
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
10 4 3 1 0 7 3 4
4
ΟΦΗ
ΟΦΗ
7 4 2 1 1 7 7 0
5
Άρης
Άρης Θεσσαλονίκης
5 4 1 2 1 5 5 0
6
Ατρόμητος Αθηνών
Ατρόμητος Αθηνών
5 4 1 2 1 5 5 0
7
Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός
5 4 1 2 1 3 3 0
8
Λαμία
Λαμία
5 4 1 2 1 2 4 -2
9
Παναιτωλικός
Παναιτωλικός
4 4 1 1 2 3 3 0
10
Αστέρας Τρίπολης
Αστέρας Τρίπολης
4 4 1 1 2 3 4 -1
11
ΓΣ Καλλιθέα
ΓΣ Καλλιθέα
3 4 0 3 1 3 4 -1
12
Βόλος ΝΠΣ
Βόλος ΝΠΣ
3 4 1 0 3 2 7 -5
13
Λεβαδειακός
Λεβαδειακός
2 4 0 2 2 2 6 -4
14
Πανσερραϊκός
Πανσερραϊκός
1 4 0 1 3 4 9 -5
Θρύλος
  • Meisterrunde
  • Abstiegsrunde