Μπάγερ Λεβερκούζεν
Μπάγερ Λεβερκούζεν
VS
Βόλφσμπουργκ
Βόλφσμπουργκ
Γερμανία
Γερμανία
Bundesliga
Κυριακή
16:30
Ξεκινάει σε
-- : -- : -- : --
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
BayArena
Leverkusen
H Σούπερ Αλλαγή ήρθε στο pamestoixima.gr για να είσαι στο παιχνίδι μέχρι τέλους!
Λήγει σε
Προσφορές* της Novibet τον Σεπτέμβριο!
Λήγει σε

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ Προγνωστικά | 22.09.2024

Ανάλυση του αγώνα Μπάγερ Λεβερκούζεν vs Βόλφσμπουργκ

Η Bundesliga συνεχίζεται με έναν συναρπαστικό αγώνα την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024, στις 16:30, όταν η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ στη BayArena. Η αναμέτρηση αυτή ανήκει στην 4η αγωνιστική της σεζόν και οι δύο ομάδες θα ψάξουν το τρίποντο για να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έρχεται από μια εντυπωσιακή νίκη 4-1 επί της Χόφενχαϊμ, ενώ η Βόλφσμπουργκ, μετά από την ήττα 1-2 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αναζητά τη σταθερότητα που χρειάζεται για να επιστρέψει σε θετικά αποτελέσματα.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, με 6 βαθμούς και 5η θέση στη βαθμολογία, ενώ η Βόλφσμπουργκ έχει συγκεντρώσει μόλις 3 βαθμούς και είναι στην 10η θέση. Η στατιστική εντός έδρας για τη Λεβερκούζεν είναι προβληματική με 0 νίκες σε 1 αγώνα, γεγονός που την καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για μια νίκη στον αγώνα αυτό. Αντίθετα, η Βόλφσμπουργκ έχει μια νίκη εκτός έδρας, αλλά η συνολική της απόδοση δεν είναι ενθαρρυντική.

Το δικό μας Bundesliga προγνωστικό για τον αγώνα μεταξύ Μπάγερ Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ είναι η νίκη της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

AI προγνωστικό για τον αγώνα Μπάγερ Λεβερκούζεν vs Βόλφσμπουργκ

Η AI πρόβλεψη για τον αγώνα αυτό προτείνει επίσης νίκη για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της ομάδας του Xabier Alonso Olano. Οι στατιστικές δείχνουν ότι η Λεβερκούζεν έχει την υπεροχή στις τελευταίες τους αναμετρήσεις και η τρέχουσα φόρμα της την καθιστά φαβορί για την επικράτηση. Ειδικότερα, οι επιθετικές της ικανότητες και η υποστήριξη από τους φιλάθλους στο γήπεδο θα μπορούσαν να αποδειχτούν καθοριστικές για την έκβαση του αγώνα.

Πληροφορίες για Μπάγερ Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται σε μια περίοδο αναγέννησης υπό την καθοδήγηση του προπονητή Xabier Alonso Olano. Η ομάδα έχει δείξει σημάδια βελτίωσης με 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια της, γεγονός που δείχνει την επιτυχία του προπονητή στο να διαχειριστεί τους παίκτες του. Ο επιθετικός τομέας της Λεβερκούζεν είναι ιδιαίτερα παραγωγικός, με 9 γκολ σε 3 αγώνες, ενώ η άμυνα φαίνεται να χρειάζεται περισσότερη δουλειά, καθώς έχει δεχθεί 6 γκολ.

Η ομάδα θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επαναφέρει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να βελτιώσει την εντός έδρας στατιστική της. Οι παίκτες της, με καλή ψυχολογία μετά την πρόσφατη νίκη τους, θα επιδιώξουν να δώσουν στους φιλάθλους τους μια ακόμη θετική εμπειρία.

Η κατάσταση της ομάδας Βόλφσμπουργκ

Από την άλλη πλευρά, η Βόλφσμπουργκ, υπό την καθοδήγηση του Ralph Hasenhüttl, έχει αντιμετωπίσει προκλήσεις στην αρχή της σεζόν. Με μόλις 3 βαθμούς και 1 νίκη σε 3 αγώνες, η ομάδα φαίνεται να έχει προβλήματα συνοχής και αυτοπεποίθησης. Η τελευταία ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο γήπεδό της θα μπορούσε να έχει επηρεάσει την ψυχολογία των παικτών.

Η επιθετική γραμμή της Βόλφσμπουργκ έχει σκοράρει 5 φορές, αλλά έχει επίσης δεχθεί 5 γκολ, κάτι που δείχνει ότι η αμυντική της λειτουργία χρειάζεται βελτίωση. Η ομάδα θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε θετικά αποτελέσματα, αλλά η αποστολή τους είναι δύσκολη απέναντι σε μια δυνατή αντίπαλο όπως η Λεβερκούζεν.

Οι τελευταίοι μεταξύ τους αγώνες

Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει την υπεροχή με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και καμία νίκη για τη Βόλφσμπουργκ. Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση έληξε με 2-0 υπέρ της Μπάγερ Λεβερκούζεν, γεγονός που δίνει επιπλέον κίνητρο στους γηπεδούχους για να συνεχίσουν την παράδοση αυτή.

Η φόρμα στους προηγούμενους αγώνες

Η φόρμα της Μπάγερ Λεβερκούζεν στα τελευταία 5 παιχνίδια είναι εντυπωσιακή, με 4 νίκες και 1 ήττα. Αντίθετα, η Βόλφσμπουργκ έχει 3 νίκες και 2 ήττες, δείχνοντας ότι η ομάδα χρειάζεται να βελτιώσει την απόδοσή της, ειδικά σε κρίσιμα παιχνίδια.

Η πρόταση μας

Η πρόταση μας είναι ξεκάθαρη: νίκη για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι έχουν την υποστήριξη της έδρας τους και βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, ενώ η Βόλφσμπουργκ δείχνει ασταθής. Επίσης, προτείνουμε ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν, καθώς οι επιθετικές τους γραμμές έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Οι καλύτερες αποδόσεις και το προγνωστικό μας

Οι καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα προτείνουν ότι η νίκη της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι πιθανή με απόδοση 1.33 στο PameStoixima. Αντίστοιχα, η νίκη της Βόλφσμπουργκ προσφέρεται με απόδοση 8.50. Όσον αφορά την πρόβλεψή μας, πιστεύουμε ότι η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα επιβεβαιώσει την υπεροχή της και θα κλείσει τον αγώνα με θετικό αποτέλεσμα.

Επίλογος και συμπέρασμα

Ο αγώνας αυτός αναμένεται να είναι καθοριστικός για την πορεία των δύο ομάδων στη Bundesliga. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι το φαβορί και αναμένεται να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Αντίθετα, η Βόλφσμπουργκ θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση, η αναμέτρηση υπόσχεται ένταση και θεαματικό ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσουμε με προγνωστικά στοιχήματος τις επόμενες μέρες, προκειμένου να σας κρατήσουμε ενημερωμένους για όλες τις εξελίξεις στη Bundesliga.

Τα προγνωστικά μας

Χάντικαπ 3:0
Άσος
Μπάγερ Λεβερκούζεν: σε 5 από τα τελευταία 5 παιχνίδια δεν με 3 ή περισσότερα γκολ διαφορά έχασε.
Βόλφσμπουργκ: σε 5 από τα τελευταία 5 παιχνίδια δεν με 3 ή περισσότερα γκολ διαφορά κέρδισε.
Διπλή ευκαιρία
X2
Μπάγερ Λεβερκούζεν: σε 2 από τα τελευταία 5 παιχνίδια έχασε ή έφερε ισοπαλία.
Βόλφσμπουργκ: σε 3 από τα τελευταία 5 παιχνίδια κέρδισε ή έφερε ισοπαλία.
Χάντικαπ 2:0
Άσος
Μπάγερ Λεβερκούζεν: σε 5 από τα τελευταία 5 παιχνίδια δεν με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά έχασε.
Βόλφσμπουργκ: σε 4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια δεν με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά κέρδισε.

Απόδοση

Μπάγερ Λεβερκούζεν
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Τελευταίοι αγώνες

Μπάγερ Λεβερκούζεν απόδοση των τελευταίων 4 εντός έδρας αγώνων

Νίκες
25%
Over 2.5
75%
Βόλφσμπουργκ
Βόλφσμπουργκ
Τελευταίοι αγώνες

Βόλφσμπουργκ απόδοση των τελευταίων 6 εκτός έδρας αγώνων

Νίκες
33%
Over 2.5
50%

Τρέχουσα Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι Η ΓΚ-Υ ΓΚ-Κ ΔΤ
1
Μπάγερν Μονάχου
Μπάγερν Μονάχου
9 3 3 0 0 11 3 8
2
Μπορούσια Ντόρτμουντ
Μπορούσια Ντόρτμουντ
7 3 2 1 0 6 2 4
3
Λειψία
Λειψία
7 3 2 1 0 4 2 2
4
Χάιντενχαϊμ
Χάιντενχαϊμ
6 3 2 0 1 8 4 4
5
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Μπάγερ Λεβερκούζεν
6 3 2 0 1 9 6 3
6
Φράιμπουργκ
Φράιμπουργκ
6 3 2 0 1 5 4 1
7
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
6 3 2 0 1 5 4 1
8
Βέρντερ Βρέμης
Βέρντερ Βρέμης
5 3 1 2 0 4 3 1
9
Ουνιόν Βερολίνου
Ουνιόν Βερολίνου
5 3 1 2 0 2 1 1
10
Στουτγκάρδη
Στουτγκάρδη
4 3 1 1 1 7 7 0
11
Άουγκσμπουργκ
Άουγκσμπουργκ
4 3 1 1 1 5 7 -2
12
Βόλφσμπουργκ
Βόλφσμπουργκ
3 3 1 0 2 5 5 0
13
Γκλάντμπαχ
Γκλάντμπαχ
3 3 1 0 2 5 6 -1
14
Χόφενχαϊμ
Χόφενχαϊμ
3 3 1 0 2 5 9 -4
15
Μάιντς
Μάιντς
2 3 0 2 1 5 6 -1
16
Μπόχουμ
Μπόχουμ
0 3 0 0 3 1 5 -4
17
Ζανκτ Πάουλι
Ζανκτ Πάουλι
0 3 0 0 3 1 6 -5
18
Χόλσταϊν Κίελ
Χόλσταϊν Κίελ
0 3 0 0 3 3 11 -8
Θρύλος
  • Τσάμπιονς Λιγκ
  • Γιουρόπα Λιγκ
  • Κόνφερενς Λιγκ Προκριματικά
  • Play-Out
  • Υποβιβασμός