Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
VS
Γκλάντμπαχ
Γκλάντμπαχ
Γερμανία
Γερμανία
Bundesliga
Σάββατο
19:30
Ξεκινάει σε
-- : -- : -- : --
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
Deutsche Bank Park
Frankfurt am Main
H Σούπερ Αλλαγή ήρθε στο pamestoixima.gr για να είσαι στο παιχνίδι μέχρι τέλους!
Λήγει σε
Προσφορές* της Novibet τον Σεπτέμβριο!
Λήγει σε

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Γκλάντμπαχ Προγνωστικά | 21.09.2024

Ανάλυση της αναμέτρησης Άιντραχτ Φρανκφούρτης vs Γκλάντμπαχ

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Bundesliga, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται τη Γκλάντμπαχ στο κατάμεστο Deutsche Bank Park το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024, στις 19:30. Ο αγώνας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες αναζητούν τη δεύτερη νίκη τους στη σεζόν. Μετά από μια αρχή με ανάμεικτα αποτελέσματα, η Άιντραχτ και η Γκλάντμπαχ θα προσπαθήσουν να κερδίσουν πολύτιμους βαθμούς για να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 1 νίκη και 1 ήττα, με το τελευταίο της αποτέλεσμα να είναι μια νίκη 2-1 εκτός έδρας απέναντι στη Βόλφσμπουργκ. Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ έρχεται από μια ήττα 1-3 στην έδρα της Στουτγκάρδης, γεγονός που την έχει φέρει σε μια πιο δύσκολη θέση στη βαθμολογία. Με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι μπορούν να σκοράρουν, ο αγώνας προμηνύεται αμφίρροπος και γεμάτος ενθουσιασμό.

Το δικό μας Bundesliga προγνωστικό για τον αγώνα μεταξύ Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γκλάντμπαχ είναι η νίκη της Άιντραχτ.

AI προγνωστικό για τον αγώνα Άιντραχτ Φρανκφούρτης vs Γκλάντμπαχ

Σύμφωνα με την ανάλυση των δεδομένων και τη συνολική φόρμα των ομάδων, το AI προγνωστικό για τον αγώνα δείχνει ότι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Η στατιστική υπεροχή τους στην έδρα τους και η πρόσφατη νίκη τους, σε συνδυασμό με την αδυναμία της Γκλάντμπαχ, οδηγούν στην πρόταση ότι η Άιντραχτ θα είναι η νικήτρια του αγώνα.

Πληροφορίες για Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια μέτρια κατάσταση με 3 βαθμούς και κατατάσσεται στην 9η θέση της Bundesliga. Με 1 νίκη και 1 ήττα, η ομάδα του προπονητή Dino Toppmöller προσπαθεί να βρει ρυθμό. Στην έδρα τους, έχουν δείξει ότι είναι ισχυροί, με μια νίκη και καμία ήττα μέχρι στιγμής. Η επιθετική τους γραμμή φαίνεται να λειτουργεί καλά, με συνολικά 3 γκολ σε 2 αγώνες.

Ο Toppmöller έχει επικεντρωθεί στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, καθώς η ομάδα έχει δεχτεί 3 γκολ μέχρι στιγμής. Η νίκη τους απέναντι στη Βόλφσμπουργκ θα τους δώσει ψυχολογικό αβαντάζ για τον αγώνα αυτό, και αναμένονται να επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Η κατάσταση της ομάδας Γκλάντμπαχ

Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται σε μια πιο δύσκολη θέση, με 3 βαθμούς και την 6η θέση στη βαθμολογία. Η ομάδα του Gerardo Seoane Castro έχει δείξει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, με 1 νίκη και 1 ήττα. Η ήττα από τη Στουτγκάρδη στο τελευταίο παιχνίδι έχει δημιουργήσει ερωτήματα σχετικά με την ικανότητά τους να ανταγωνίζονται στις δύσκολες αναμετρήσεις.

Με 4 γκολ σε 2 αγώνες, η επιθετική γραμμή της Γκλάντμπαχ έχει δείξει κάποια σημάδια ζωής, ωστόσο η άμυνα τους είναι αυτή που χρειάζεται περισσότερη προσοχή, καθώς έχουν δεχτεί 3 γκολ. Ο Seoane θα πρέπει να βρει τρόπους να ενισχύσει την αμυντική τους διάταξη, αν θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Άιντραχτ.

Οι τελευταίοι μεταξύ τους αγώνες

Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις μεταξύ Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ, η Άιντραχτ έχει κερδίσει 2 φορές, ενώ 3 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι. Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση ήταν στις 10 Απριλίου 2024, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Αυτό δείχνει ότι η Άιντραχτ έχει μια ελαφριά υπεροχή στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αλλά η Γκλάντμπαχ δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Φόρμα στους προηγούμενους αγώνες

Αναλύοντας τη φόρμα των δύο ομάδων στους τελευταίους 5 αγώνες, η Άιντραχτ έχει 3 νίκες και 2 ήττες, ενώ η Γκλάντμπαχ έχει επίσης 3 νίκες και 2 ήττες. Ωστόσο, η Άιντραχτ δείχνει να έχει βρει ρυθμό με τη νίκη της απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, σε αντίθεση με τη Γκλάντμπαχ που προέρχεται από ήττα.

Η πρόταση μας

Η πρόταση μας για τον αγώνα είναι η νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την προσδοκία ότι θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και την ψυχολογική τους αυτοπεποίθηση από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Επίσης, πιστεύουμε ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν, καθώς η επιθετική τους γραμμή φαίνεται ικανή να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι καλύτερες αποδόσεις και το προγνωστικό μας

Οι καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα δείχνουν ότι η νίκη της Άιντραχτ προσφέρεται με απόδοση 1.80 στην Novibet, ενώ η ισοπαλία προσφέρεται στο 4.15 στην Stoiximan. Η νίκη της Γκλάντμπαχ έχει απόδοση 4.10 στην PameStoixima. Με την εμπειρία μας στο στοίχημα, πιστεύουμε ότι η νίκη της Άιντραχτ είναι η πιο ασφαλής επιλογή, ειδικά με την προοπτική να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Συμπέρασμα

Ο αγώνας Άιντραχτ Φρανκφούρτης vs Γκλάντμπαχ αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστικός, με τους γηπεδούχους να είναι φαβορί. Η Άιντραχτ έχει την υποστήριξη της έδρας και την ψυχολογία από την πρόσφατη νίκη, ενώ η Γκλάντμπαχ θα προσπαθήσει να ανασυνταχθεί μετά την ήττα τους. Με τις δύο ομάδες να έχουν επιθετικές δυνατότητες, το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο, αλλά οι πιθανότητες φαίνονται υπέρ της Άιντραχτ. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε προγνωστικά και τις επόμενες ημέρες, ενόψει της εξελισσόμενης Bundesliga.

Τα προγνωστικά μας

Χάντικαπ 2:0
Άσος
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: σε 4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια δεν με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά έχασε.
Γκλάντμπαχ : σε 3 από τα τελευταία 5 παιχνίδια δεν με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά κέρδισε.
Συνολικά γκολ
Over 3,5
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: σε 3 από τα τελευταία 5 παιχνίδια σκόραρε πάνω από 3,5 γκολ.
Γκλάντμπαχ : σε 3 από τα τελευταία 5 παιχνίδια σκόραρε πάνω από 3,5 γκολ.
1Χ2
Διπλό
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: σε 2 από τα τελευταία 5 παιχνίδια έχασε.
Γκλάντμπαχ : σε 3 από τα τελευταία 5 παιχνίδια κέρδισε.

Απόδοση

Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Τελευταίοι αγώνες

Άιντραχτ Φρανκφούρτης απόδοση των τελευταίων 3 εντός έδρας αγώνων

Νίκες
33%
Over 2.5
100%
Γκλάντμπαχ
Γκλάντμπαχ
Τελευταίοι αγώνες

Γκλάντμπαχ απόδοση των τελευταίων 7 εκτός έδρας αγώνων

Νίκες
85%
Over 2.5
57%

Τρέχουσα Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι Η ΓΚ-Υ ΓΚ-Κ ΔΤ
1
Μπάγερν Μονάχου
Μπάγερν Μονάχου
9 3 3 0 0 11 3 8
2
Μπορούσια Ντόρτμουντ
Μπορούσια Ντόρτμουντ
7 3 2 1 0 6 2 4
3
Λειψία
Λειψία
7 3 2 1 0 4 2 2
4
Χάιντενχαϊμ
Χάιντενχαϊμ
6 3 2 0 1 8 4 4
5
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Μπάγερ Λεβερκούζεν
6 3 2 0 1 9 6 3
6
Φράιμπουργκ
Φράιμπουργκ
6 3 2 0 1 5 4 1
7
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
6 3 2 0 1 5 4 1
8
Βέρντερ Βρέμης
Βέρντερ Βρέμης
5 3 1 2 0 4 3 1
9
Ουνιόν Βερολίνου
Ουνιόν Βερολίνου
5 3 1 2 0 2 1 1
10
Στουτγκάρδη
Στουτγκάρδη
4 3 1 1 1 7 7 0
11
Άουγκσμπουργκ
Άουγκσμπουργκ
4 3 1 1 1 5 7 -2
12
Βόλφσμπουργκ
Βόλφσμπουργκ
3 3 1 0 2 5 5 0
13
Γκλάντμπαχ
Γκλάντμπαχ
3 3 1 0 2 5 6 -1
14
Χόφενχαϊμ
Χόφενχαϊμ
3 3 1 0 2 5 9 -4
15
Μάιντς
Μάιντς
2 3 0 2 1 5 6 -1
16
Μπόχουμ
Μπόχουμ
0 3 0 0 3 1 5 -4
17
Ζανκτ Πάουλι
Ζανκτ Πάουλι
0 3 0 0 3 1 6 -5
18
Χόλσταϊν Κίελ
Χόλσταϊν Κίελ
0 3 0 0 3 3 11 -8
Θρύλος
  • Τσάμπιονς Λιγκ
  • Γιουρόπα Λιγκ
  • Κόνφερενς Λιγκ Προκριματικά
  • Play-Out
  • Υποβιβασμός