Στουτγκάρδη
Στουτγκάρδη
VS
Μπορούσια Ντόρτμουντ
Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γερμανία
Γερμανία
Bundesliga
Κυριακή
18:30
Ξεκινάει σε
-- : -- : -- : --
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
MHPArena
Stuttgart
H Σούπερ Αλλαγή ήρθε στο pamestoixima.gr για να είσαι στο παιχνίδι μέχρι τέλους!
Λήγει σε
Προσφορές* της Novibet τον Σεπτέμβριο!
Λήγει σε

Στουτγκάρδη - Μπορούσια Ντόρτμουντ Προγνωστικά | 22.09.2024

Ανάλυση του αγώνα Στουτγκάρδη vs Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η Bundesliga συνεχίζει να μας προσφέρει συναρπαστικούς αγώνες και η αναμέτρηση μεταξύ Στουτγκάρδης και Μπορούσια Ντόρτμουντ την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, στις 18:30, στο MHPArena είναι σίγουρα μία από αυτές. Η Στουτγκάρδη, με 4 βαθμούς μέχρι στιγμής, βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, καταγράφοντας 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Η επιθετική της γραμμή έχει σημειώσει 7 γκολ, ενώ έχει δεχθεί 7. Αντιθέτως, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που διεκδικεί την κορυφή, κατέχει 7 βαθμούς, με 2 νίκες και 1 ισοπαλία, και είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας. Με 6 γκολ υπέρ και μόλις 2 κατά, η ομάδα του Nuri Kazım Şahin δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη.

Η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ αυτών των δύο ομάδων, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι, είχε λήξει με 1-0 υπέρ της Στουτγκάρδης, γεγονός που προσθέτει επιπλέον ενδιαφέρον στην επικείμενη συνάντηση. Ο αγώνας αναμένεται να είναι γεμάτος ενθουσιασμό και αγωνία, με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν να αποδείξουν την αξία τους.

Το δικό μας Bundesliga προγνωστικό για τον αγώνα μεταξύ Στουτγκάρδης και Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι νίκη για την Στουτγκάρδη.

AI προγνωστικό για το παιχνίδι Στουτγκάρδη vs Μπορούσια Ντόρτμουντ

Αν και η Μπορούσια Ντόρτμουντ φαίνεται πιο δυνατή βάσει στατιστικής, το AI προγνωστικό δείχνει ότι η Στουτγκάρδη διαθέτει τις δυνατότητες να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, κυρίως λόγω της πρόσφατης καλής φόρμας και της έδρας της. Το AI πρόβλεψη προτείνει ότι η Στουτγκάρδη έχει πιθανότητες για νίκη, δεδομένου ότι η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη μετά την πρόσφατη νίκη της εναντίον της Γκλάντμπαχ.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα Στουτγκάρδη αυτή τη χρονική περίοδο;

Η Στουτγκάρδη, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Sebastian Hoeneß, δείχνει σημάδια βελτίωσης, αν και η αρχή της σεζόν δεν ήταν η ιδανική. Με 4 βαθμούς σε 3 αγώνες, η ομάδα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πετύχει τη δεύτερη νίκη της φέτος. Η πρόσφατη νίκη με 3-1 κόντρα στη Γκλάντμπαχ ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση των παικτών, και οι επιθετικοί της ομάδας αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό. Το να σκοράρουν και πάλι στην έδρα τους θα είναι κρίσιμο για να καταφέρουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

Η κατάσταση της ομάδας Μπορούσια Ντόρτμουντ

Από την άλλη πλευρά, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει ξεκινήσει τη σεζόν με θετικό πρόσημο, με 7 βαθμούς σε 3 αγώνες. Ο Nuri Kazım Şahin φαίνεται να έχει βρει την κατάλληλη ισορροπία στην ομάδα του, με την επιθετική γραμμή να λειτουργεί ικανοποιητικά. Η πρόσφατη νίκη 4-2 απέναντι στη Χάιντενχαϊμ αποδεικνύει την επιθετική τους δυναμική, αλλά και την ανάγκη για βελτίωση στην άμυνα, καθώς έχουν δεχθεί 2 γκολ. Η ομάδα θα επιδιώξει να διατηρήσει την αήττητη πορεία της και να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι τελευταίοι μεταξύ τους αγώνες

Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις μεταξύ Στουτγκάρδης και Μπορούσια Ντόρτμουντ, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά: η Στουτγκάρδη έχει κερδίσει 3 φορές, ενώ η Ντόρτμουντ μόλις 1 φορά, με 1 ισοπαλία. Αυτή η στατιστική προσθέτει επιπλέον πίεση στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία θα προσπαθήσει να αλλάξει την ιστορία.

Φόρμα στους προηγούμενους αγώνες

Η φόρμα των τελευταίων 5 αγώνων είναι ενθαρρυντική για τη Στουτγκάρδη, η οποία έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Αντίθετα, η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση με 4 νίκες και 1 ισοπαλία, χωρίς να έχει υποστεί ήττα. Αυτή η διαφορά στην φόρμα θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Η πρόταση μας

Η πρόταση μας είναι η νίκη της Στουτγκάρδης, καθώς δείχνει να έχει τη δυναμική και την ψυχολογία για να κερδίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Επιπλέον, θεωρούμε ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν, δεδομένης της επιθετικής τους ικανότητας.

Οι καλύτερες αποδόσεις και το προγνωστικό μας

Οι καλύτερες αποδόσεις δείχνουν ότι η νίκη της Στουτγκάρδης προσφέρεται με απόδοση 2.35 στο Stoiximan, ενώ η ισοπαλία έχει απόδοση 3.75 στο Novibet και η νίκη της Ντόρτμουντ 2.95 στο Novibet. Η εμπειρία μας στον τομέα του στοιχήματος μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι αποδόσεις αυτές αντικατοπτρίζουν την αβεβαιότητα της έκβασης, αλλά η Στουτγκάρδη έχει τα εφόδια για να αποτελέσει την έκπληξη.

Συμπέρασμα

Ο αγώνας Στουτγκάρδης και Μπορούσια Ντόρτμουντ αναμένεται να είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με πολλές ανατροπές και αγωνία. Η Στουτγκάρδη, παίζοντας στην έδρα της, έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την υποστήριξη των φιλάθλων και να αποδείξει την αξία της κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα όπως η Ντόρτμουντ. Με την κατάσταση και την ψυχολογία να είναι υπέρ της, η Στουτγκάρδη μπορεί να είναι το φαβορί για τη νίκη. Σίγουρα, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε προγνωστικά στοιχήματος και τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας για τις καλύτερες ευκαιρίες.

Τα προγνωστικά μας

Συνολικά γκολ
Over 3,5
Στουτγκάρδη: σε 7 από τα τελευταία 7 παιχνίδια σκόραρε πάνω από 3,5 γκολ.
Μπορούσια Ντόρτμουντ: σε 1 από τα τελευταία 3 παιχνίδια σκόραρε πάνω από 3,5 γκολ.
Συνολικά γκολ
Over 2,5
Στουτγκάρδη: σε 7 από τα τελευταία 7 παιχνίδια σκόραρε πάνω από 2,5 γκολ.
Μπορούσια Ντόρτμουντ: σε 1 από τα τελευταία 3 παιχνίδια σκόραρε πάνω από 2,5 γκολ.
Διπλή ευκαιρία
X2
Στουτγκάρδη: σε 4 από τα τελευταία 7 παιχνίδια έχασε ή έφερε ισοπαλία.
Μπορούσια Ντόρτμουντ: σε 3 από τα τελευταία 3 παιχνίδια κέρδισε ή έφερε ισοπαλία.

Απόδοση

Στουτγκάρδη
Στουτγκάρδη
Τελευταίοι αγώνες

Στουτγκάρδη απόδοση των τελευταίων 5 εντός έδρας αγώνων

Νίκες
80%
Over 2.5
100%
Μπορούσια Ντόρτμουντ
Μπορούσια Ντόρτμουντ
Τελευταίοι αγώνες

Μπορούσια Ντόρτμουντ απόδοση των τελευταίων 5 εκτός έδρας αγώνων

Νίκες
40%
Over 2.5
60%

Τρέχουσα Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι Η ΓΚ-Υ ΓΚ-Κ ΔΤ
1
Μπάγερν Μονάχου
Μπάγερν Μονάχου
9 3 3 0 0 11 3 8
2
Μπορούσια Ντόρτμουντ
Μπορούσια Ντόρτμουντ
7 3 2 1 0 6 2 4
3
Λειψία
Λειψία
7 3 2 1 0 4 2 2
4
Χάιντενχαϊμ
Χάιντενχαϊμ
6 3 2 0 1 8 4 4
5
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Μπάγερ Λεβερκούζεν
6 3 2 0 1 9 6 3
6
Φράιμπουργκ
Φράιμπουργκ
6 3 2 0 1 5 4 1
7
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
6 3 2 0 1 5 4 1
8
Βέρντερ Βρέμης
Βέρντερ Βρέμης
5 3 1 2 0 4 3 1
9
Ουνιόν Βερολίνου
Ουνιόν Βερολίνου
5 3 1 2 0 2 1 1
10
Στουτγκάρδη
Στουτγκάρδη
4 3 1 1 1 7 7 0
11
Άουγκσμπουργκ
Άουγκσμπουργκ
4 3 1 1 1 5 7 -2
12
Βόλφσμπουργκ
Βόλφσμπουργκ
3 3 1 0 2 5 5 0
13
Γκλάντμπαχ
Γκλάντμπαχ
3 3 1 0 2 5 6 -1
14
Χόφενχαϊμ
Χόφενχαϊμ
3 3 1 0 2 5 9 -4
15
Μάιντς
Μάιντς
2 3 0 2 1 5 6 -1
16
Μπόχουμ
Μπόχουμ
0 3 0 0 3 1 5 -4
17
Ζανκτ Πάουλι
Ζανκτ Πάουλι
0 3 0 0 3 1 6 -5
18
Χόλσταϊν Κίελ
Χόλσταϊν Κίελ
0 3 0 0 3 3 11 -8
Θρύλος
  • Τσάμπιονς Λιγκ
  • Γιουρόπα Λιγκ
  • Κόνφερενς Λιγκ Προκριματικά
  • Play-Out
  • Υποβιβασμός