Βόλος ΝΠΣ
Βόλος ΝΠΣ
VS
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
Ελλάδα
Ελλάδα
Super League
Σάββατο
17:00
Ξεκινάει σε
-- : -- : -- : --
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
Panthessaliko
Volos
H Σούπερ Αλλαγή ήρθε στο pamestoixima.gr για να είσαι στο παιχνίδι μέχρι τέλους!
Λήγει σε
Προσφορές* της Novibet τον Σεπτέμβριο!
Λήγει σε

Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ Προγνωστικά | 21.09.2024

Ανάλυση του αγώνα Βόλος ΝΠΣ vs ΠΑΟΚ

Στο πλαίσιο της Super League, η 5η αγωνιστική φέρνει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στον Βόλο ΝΠΣ και τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024, στο γήπεδο Panthessaliko. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση, με μόλις 3 βαθμούς και 12η θέση στη βαθμολογία, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που διανύει περίοδο φόρμας, έχοντας 10 βαθμούς και 2η θέση. Ο αγώνας αναμένεται να είναι καθοριστικός για τις φιλοδοξίες των δύο ομάδων, με τον Βόλο να προσπαθεί να ανακάμψει και τον ΠΑΟΚ να επιδιώκει να συνεχίσει τη θετική του πορεία.

Ο Βόλος ΝΠΣ έχει μέχρι στιγμής 1 νίκη και 2 ήττες, με γκολ 2:5, δείχνοντας αδυναμίες στην άμυνα, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια όπου δεν έχει καταφέρει να κερδίσει. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος με 3 νίκες και 1 ισοπαλία, διατηρώντας μια ισχυρή επιθετική γραμμή με 7 γκολ και μόλις 3 παθητικά. Η τελευταία τους αναμέτρηση είχε λήξει με 5:1 υπέρ του ΠΑΟΚ, γεγονός που προσθέτει πίεση στον Βόλο.

Το δικό μας Super League προγνωστικό για τον αγώνα μεταξύ Βόλος ΝΠΣ και ΠΑΟΚ είναι η νίκη του ΠΑΟΚ.

AI προγνωστικό για τον αγώνα Βόλος ΝΠΣ vs ΠΑΟΚ

Η AI πρόβλεψη για τον αγώνα δείχνει σαφή υπεροχή του ΠΑΟΚ, με τις πιθανότητες νίκης του να είναι υψηλές. Το AI αναλύει την τρέχουσα κατάσταση των ομάδων, τις στατιστικές τους και την πρόσφατη φόρμα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η νίκη του ΠΑΟΚ είναι η πιο πιθανή έκβαση. Οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν δυσκολίες στο να κρατήσουν την άμυνά τους στα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται σταθερός και επικίνδυνος επιθετικά.

Πληροφορίες για Βόλος ΝΠΣ

Η ομάδα του Βόλου βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση αυτή την περίοδο, με τον προπονητή Joaquín Gómez να προσπαθεί να βρει λύσεις για να αναστρέψει την πορεία της. Με μόλις 1 νίκη σε 3 αγώνες, οι γηπεδούχοι χρειάζονται επειγόντως βαθμούς για να αποφύγουν την πτώση στη ζώνη του υποβιβασμού. Η επίθεση του Βόλου έχει επιδείξει αδυναμίες, σημειώνοντας μόλις 2 γκολ στα 3 παιχνίδια, ενώ η άμυνά του έχει δεχτεί 5 γκολ. Οι τελευταίοι αγώνες περιλαμβάνουν μια ήττα 0:2 από την ΑΕΚ, γεγονός που προσθέτει πίεση στην ομάδα.

Η κατάσταση της ομάδας ΠΑΟΚ

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον προπονητή Răzvan Lucescu να έχει δημιουργήσει μια ομάδα που δείχνει ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο. Με 3 νίκες και 1 ισοπαλία, οι «ασπρόμαυροι» επιδεικνύουν δυναμική επιθετική γραμμή και σταθερή άμυνα. Στο τελευταίο τους παιχνίδι, έφεραν ισοπαλία 0:0 με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η συνολική τους πορεία δείχνει ότι είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Η ικανότητά τους να σκοράρουν και η σταθερότητά τους στην άμυνα είναι στοιχεία που τους καθιστούν επικίνδυνους για κάθε αντίπαλο.

Οι τελευταίοι μεταξύ τους αγώνες

Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις μεταξύ Βόλου ΝΠΣ και ΠΑΟΚ, η κατάσταση είναι ξεκάθαρα υπέρ του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει κερδίσει και τους 5 αγώνες. Αυτή η στατιστική προσθέτει επιπλέον πίεση στον Βόλο, που δεν έχει καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Η τελευταία τους συνάντηση είχε λήξει με 5:1 υπέρ του ΠΑΟΚ, γεγονός που δείχνει τη δυναμική της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Φόρμα στους προηγούμενους αγώνες

- **Βόλος ΝΠΣ**: 1 νίκη, 0 ισοπαλίες, 4 ήττες
- **ΠΑΟΚ**: 4 νίκες, 1 ισοπαλία, 0 ήττες

Η φόρμα του Βόλου είναι απογοητευτική, με την ομάδα να έχει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ δείχνει μία εξαιρετική πορεία, με 4 νίκες και 1 ισοπαλία.

Η πρόβλεψη μας

Η πρόταση μας για τον αγώνα είναι η νίκη του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι Βόλος ΝΠΣ βρίσκονται σε δεινή θέση και θα χρειαστούν μια αξιόλογη προσπάθεια για να ανακόψουν την πορεία του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει δείξει ότι είναι ανώτερος σε πολλούς τομείς.

Καλύτερες αποδόσεις και προγνωστικό

Οι καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα είναι οι εξής: Συμβουλή 1 στο Novibet με odd 11.75, Συμβουλή X στο PameStoixima με odd 6.15, και Συμβουλή 2 στο Stoiximan με odd 1.29. Καθώς οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν σαφή προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, η εμπειρία μας στον τομέα του στοιχήματος μας οδηγεί στο να προτείνουμε την νίκη του ΠΑΟΚ, ενώ είναι πιθανό και το σενάριο ότι οι δύο ομάδες δεν θα σκοράρουν.

Επίλογος

Συνοψίζοντας, ο αγώνας μεταξύ Βόλου ΝΠΣ και ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι καθοριστικός για την κατεύθυνση που θα πάρουν οι δύο ομάδες στη Super League. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι το φαβορί και με βάση τα στατιστικά και την πρόσφατη φόρμα, η νίκη του είναι πολύ πιθανή. Θα συνεχίσουμε τις επόμενες ημέρες με προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις για άλλες αναμετρήσεις, προσφέροντας στους φίλους του στοιχήματος αξιόπιστες και ενημερωμένες επιλογές.

Τα προγνωστικά μας

Χάντικαπ 0:3
Διπλό
Βόλος ΝΠΣ: σε 4 από τα τελευταία 4 παιχνίδια δεν με 3 ή περισσότερα γκολ διαφορά κέρδισε.
ΠΑΟΚ: σε 6 από τα τελευταία 6 παιχνίδια δεν με 3 ή περισσότερα γκολ διαφορά έχασε.
Χάντικαπ 0:2
Διπλό
Βόλος ΝΠΣ: σε 4 από τα τελευταία 4 παιχνίδια δεν με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά κέρδισε.
ΠΑΟΚ: σε 6 από τα τελευταία 6 παιχνίδια δεν με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά έχασε.
Συνολικά γκολ
Under 2,5
Βόλος ΝΠΣ: σε 3 από τα τελευταία 4 παιχνίδια σκόραρε κάτω από 2,5 γκολ.
ΠΑΟΚ: σε 3 από τα τελευταία 6 παιχνίδια σκόραρε κάτω από 2,5 γκολ.

Απόδοση

Βόλος ΝΠΣ
Βόλος ΝΠΣ
Τελευταίοι αγώνες

Βόλος ΝΠΣ απόδοση των τελευταίων 3 εντός έδρας αγώνων

Νίκες
33%
Over 2.5
33%
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
Τελευταίοι αγώνες

ΠΑΟΚ απόδοση των τελευταίων 7 εκτός έδρας αγώνων

Νίκες
57%
Over 2.5
57%

Τρέχουσα Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι Η ΓΚ-Υ ΓΚ-Κ ΔΤ
1
AEK
AEK
10 4 3 1 0 9 1 8
2
Ολυμπιακός
Ολυμπιακός Πειραιώς
10 4 3 1 0 7 1 6
3
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
10 4 3 1 0 7 3 4
4
ΟΦΗ
ΟΦΗ
7 4 2 1 1 7 7 0
5
Άρης
Άρης Θεσσαλονίκης
5 4 1 2 1 5 5 0
6
Ατρόμητος Αθηνών
Ατρόμητος Αθηνών
5 4 1 2 1 5 5 0
7
Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός
5 4 1 2 1 3 3 0
8
Λαμία
Λαμία
5 4 1 2 1 2 4 -2
9
Παναιτωλικός
Παναιτωλικός
4 4 1 1 2 3 3 0
10
Αστέρας Τρίπολης
Αστέρας Τρίπολης
4 4 1 1 2 3 4 -1
11
ΓΣ Καλλιθέα
ΓΣ Καλλιθέα
3 4 0 3 1 3 4 -1
12
Βόλος ΝΠΣ
Βόλος ΝΠΣ
3 4 1 0 3 2 7 -5
13
Λεβαδειακός
Λεβαδειακός
2 4 0 2 2 2 6 -4
14
Πανσερραϊκός
Πανσερραϊκός
1 4 0 1 3 4 9 -5
Θρύλος
  • Meisterrunde
  • Abstiegsrunde